Blog

Kábelkötegelő-Gyorskötöző fajtái

 

 

-Gyártanak már olyan típusokat is amik megszorítás után oldhatóak, így többszöri felhasználásra alkalmasak.

-Egy másik típusa a kábelkötegelőknek-gyorskötözőnek a rozsdamentes acélból készült változat, műanyag bevonattal vagy bevonat nélkül. Ez tökéletes kültéri használatra illetve olyan területeken ahol erős külső hatásoknak van kitéve.

-Nagy mennyiséget felhasználó alkalmazóknak, gyártanak kábelkötegelő feszítő és vágó szerszámot. Ezzel az eszközzel könnyen, erőkifejtés nélkül lehet szorosra feszíteni a hurkot és a nyelv felesleges részét feszítés után levágja.

-Létezik belőle UV. álló kábelkötegelő-gyorskötöző  változat, megnövelt időtartamú kültéri használatra.

-Kék színűt használnak az élelmiszeriparban, melynek az alapanyaga fémet tartalmazhat, hogy érzékelhető legyen az ipari fémdetektorokkal. Vannak olyan típusok is (ETFE) melyeket sugárzó környezetben lehet alkalmazni.

-A Rozsdamentesacél kábelkötegelő-gyorskötöző, jól lehet alkalmazni olyan környezetben ahol nagy hő hatások érvényesülnek, illetve lángálló képességre van szükség. A megfelelő fém kábelkötegelők alkalmasak olyan környezetben való használatra ahol  galvanizálnak illetve ahol sav érheti.

-Műanyag bilincsek, melyeket rabok megkötözésére alkalmaznak a rendvédelmi szervek, szintén a kábelkötegelő dizájn alapján készítik.

-Egy másik fontos alkalmazásaa autóknál a dísztárcsák rögzítése

-Oldható Gyöngyös kötegelő

-Jelőlő kötegelő kis táblát hordoz amire matritcát lehet rögziteni vagy alkoholos filcel

írni