Csomagoló sztreccs fólia

Ne vegyen papir csövet a csomagoló fólia helyett !! Nálunk 0,8 kg helyett csak 0,2 kg egy papír cső súlya !!

A csomagoló sztreccs fólia, vagy más néven nyújtható fólia, egy speciális műanyag fólia, amelyet általában áru védelmére, csomagolásra és szállításra használnak. Ez a fólia általában nagyobb tekercsekben kapható, és különböző vastagságokban és színekben elérhető.

A csomagoló sztreccs fólia nagyon rugalmas, és lehetővé teszi a csomagolt áru biztonságos és szoros csomagolását, anélkül hogy a fólia a csomagolt anyagokat összenyomná vagy megrongálná. Az áru biztonságos és stabil csomagolása mellett a stretch fólia megóvja a csomagolt árut a portól, nedvességtől, piszoktól és más káros anyagoktól is.

A csomagoló sztreccs fólia alkalmazásának egy másik előnye, hogy lehetővé teszi a csomagolt áruk gyors és egyszerű azonosítását, hiszen általában átlátszó vagy áttetsző, és így meg lehet nézni, mi van a csomagban anélkül, hogy ki kellene bontani.

A csomagolósztreccs fólia használata különböző iparágakban elterjedt, beleértve az élelmiszeripart, az építőipart, az elektronikai ipart, a gyógyszeripart és sok más területet.

 

 

Tovább
Tovább