Új jelszó kérése
Termék részletek


Kábelkötegelő feszitő és vágó szerszám

Raktárkészlet: 0 db
Kábelkötegelő feszitő és vágó szerszám
4 237,75 Ft+Áfa./db = 5 381,9425 Ft/db5381.9425
Nincs raktáron!

Kábelkötegelő szerszám müanyag kábelkötegelők feszítésére, a feleslegessé vált vég levágására

 

Használható 2,5 mm szélességtől 4,8 mm szélességig

Feszitő erő állitási lehetőség

Anyaga :Fém

 

 

 • Mindenki számára könnyen használható, szaktudást nem igénylő rögzítő eszköz a kábelkötegelő. Használta sokrétű, főleg vezetékek  rögzítésére kötegelésére szolgál .De ma már a ház körül, a jármű iparban, kertészetekben , és a házkörüli  napi teendők hasznos segítője a kábelkötegelő . A kábelkötegelő talpal kiegészítve lehetővé teszi a kötegelt tárgyak fix rögzítését falhoz, lemezhez ,fához stb..

  Saját import tevékenységünk folytán folyamatos nagy raktár készlettel rendelkezünk,  ez biztosítja, hogy a kábelkötegelők mindig legjobb árakon elérhetőek legyenek. Jelenleg Taiwan egyik vezető kábelkötegelő gyárának termékeit forgalmazzuk

  De természetesen nem csak az áruházban bemutatott termékeket tudjuk beszerezni, hanem a kábelkötegelők minden fajtáját. Megfelelő mennyiségű érdeklődés esetén állandó termékké válhatnak. A jelenleg kapható kábelkötegelő méreteket hálózat építők és villanyszerelők igényei alapján állítottuk össze. Ha másféle igényei lennének, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeinken.

  Az áruházban a NETTÓ árak vannak feltüntetve mivel alapvetően az általunk forgalmazott termékeket ipari felhasználok, és kiskereskedelmi boltok vásárolják. Természetesen bárkit kiszolgálunk, de megkérjük lakossági vásárlóinkat a csomagküldő opciót használják.

   

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  CTT-2
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés