Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )

5 (4 vélemény)
kábelkötegelő, gyorskötöző
Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )
Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )
kábelkötegelő, gyorskötöző
Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )
Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )
Gyorskötöző,Kábelkötegelő (300x4.8 mm, Fekete )
5 (4 vélemény)

Gyorskötöző, Kábelkötegelő (300x4,8 mm, Fekete )

 

Hosszúság

300 mm

Szélesség

4,8 mm

Szín

Fekete

Szakitó Szilárdság

22 kg

Anyaga

Nyilon 6.6

Csomagolás

100 Db/ csomag

Tűzállósági besorolás

UL 94V-2

Kötegelhető átmérő

81 mm

Gyüjtő csomagolás

db

EAN cod

5990157656634

Márkanév

Kábeltrend

Cikkszám

TC-300MB

 

 

 

 

 Bővebben
Raktáron
10,08 Ft+Áfa = 12,8 Ft
Részletek

Gyorskötöző, Kábelkötegelő

 

-Kábelkötegelő más néven gyorskötöző (eredeti nevén Ty-Rap ) egy olyan rögzítő eszköz , amit arra használnak, hogy különböző tárgyakat rögzítsenek vele, elsősorban elektromos kábeleket és vezetékeket. az alacsony előállítási költségek és az egyszerű használat miatt ma már minden területen hasznos.

A hétköznapi kábelkötegelő, gyorskötöző műanyagból (nylon6.6) készül egy két részből áll, egy hajlékony, fogazott szárból és egy fejből. A szárát át kell dugni a fején, úgy hogy a fogazott rész a fejben található nyelvel találkozzon, így egy hurkot hoztunk létre, aminek a szabad végét tovább húzva a hurokban lévő felületen megszorul. Összefűzhetjük az azonos szélességű kötegelőket ,így növelve annak hosszát ha csak kisebb hosszúságú gyorskötegelő áll csak a rendelkezésünkre.

 

Fajtái:

Rozdaments acél alapanyagú

A gömbzáras rozsdamentes acél kábelkötegelők, gyorskötözők amelyeket úgy terveztek, hogy erős és tartós módon rögzítsék a kábeleket, vezetékeket vagy más tárgyakat. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, amely korrózióálló, így alkalmasak olyan zord környezetben való használatra, ahol nedvesség, vegyszerek vagy szélsőséges hőmérsékleti hatások, tartos UV állóság, aggodalomra adnak okot.

 

Színes kivitelű

Amikor a dizájn is fontos lehet, de jelőlésre is használják

 

A kábelkötegelők gyakori felhasználási területei a következők:

1. Kábelrendezés: Kábelkötegelőket gyakran használnak elektromos kábelek, vezetékek és huzalok rendezésére. Segítenek elkerülni a szövevényes és rendetlen kábelek kialakulását irodákban, adatközpontokban és szórakoztató rendszerekben.

2. Tárgyak rögzítése: A kábelkötegelők alkalmasak tárgyak rögzítésére is. Hasznosak olyan helyzetekben, ahol ideiglenes vagy félállandó rögzítési megoldásra van szükség.

3. Kültéri alkalmazások: A kábelkötegelőket gyakran kültéri környezetekben hasznos Strapabírók és időjárási viszonyokkal szembeni ellenállásuk miatt. Szolgálnak például zászlók, táblák vagy akár kertben lévő növények rögzítésére.

4. DIY projektek és javítások: A kábelkötegelők népszerű házilag készített projektekben és javításokban. Használhatók különféle tárgyak összefogásához, rögzítéséhez vagy javításához.

5. Ideiglenes javítások: Vészhelyzetekben vagy gyors javítás esetén a kábelkötegelőket ideiglenes megoldásként lehet használni a dolgok összetartására, amíg egy tartósabb megoldást nem alkalmaznak.

6. Autóipari alkalmazások: A kábelkötegelőket gyakran alkalmazzák autóipari területeken kábelek, tömlők és egyéb komponensek rögzítésére.

Adatok
Tömeg
1,99 g/db
Min. rendelhető mennyiség
100 db
Választható mennyiségek
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(4 vélemény)
D Gyula
2024.06.12
termék és kiszolgálás, 5-ös
dömölki rózsa
2024.03.27
olcső, jő
Tiborr
2023.11.26
.
Kálmán
2023.11.21
Remek ár érték arány