Új jelszó kérése

Jelölő kötegelő

Fő kategória >Jelölő kötegelő

Jelőlő Kötegelő


Sorrend:

Jelölő kötegelő ,200x2.5 mm (min. 100 db rendelhető)
9,867 Ft+Áfa./db = 12,5311 Ft/db
Raktárkészlet:  8500 db

Sorrend:

Mindenki számára könnyen használható, szaktudást nem igénylő rögzítő eszköz a kábel kötegelő. Használta sok rétű, főleg vezetékek  rögzítésére kötegelésére szolgál .De ma már a ház körül, a jármű iparban, kertészetekben , és a házkörüli  napi tehendők hasznos segitője a kábel kötegelő . Kábel kötegelő talpal kiegészítve lehetővé teszi a kötegelt tárgyak fix rögzítését falhoz, lemezhez ,fához stb..

Saját import tevékenységünk folytán folyamatos nagy raktár készlettel rendelkezünk és ez biztositja ,hogy a kábel kötegelők (más néven :kötegelők,műanyag kötegelő, műanyag bilincs )  Kárpátmedence legversenyképesebb árain megvásárolhatóak . Jelenleg Taiwan egyik vezető kábel kötegelő gyárának termékeit forgalmazzuk

De természetesen nem csak az áruházban bemutatott termékeket tudjuk beszerezni, hanem a kábel kötegelők minden fajtáját. Megfelelő mennyiségű érdeklődés esetén állandó termékké válhatnak. A jelenleg kapható kábel kötegelő méreteket hálózat építők és villanyszerelők igényei alapján állítottuk össze. 


Webáruház készítés